saunahattu%20saunahattup%C3%A4iv%C3%A4%2

Se on sitten kolme (3) kuukautta vaille Saunahattupäivä - eli laatuaan 2. sellainen.

Arvonta on tänä vuonnakin. Palkintona on kuvan Satu-saunahattu Sauna Kurikan Okyboy (texel) ripustuslenkillä - Okyboy asuu ja laiduntaa @kurikanlammastila 'lla ja teksti taasen on Marjamäen lammastila'n Pipsan (suomenlammas). Pipsa puolestaan asustaa Pukkilan tila, Kuortane'lla, tosin ainakin alkukesän oli Ähtäri Golfin maisemaa hoitamassa, ja LAUTEILLA saunalauluja CD.

Eli tämän vuoden saunahatun olen ns. tilavilloista käsin huovuttanut. Siis ostanut villat suoraan ko. tiloilta pessyt lanoliini ystävällisesti, antanut kuivua, karstannut ja huovuttanut. Tekstin villan lisäksi olen vielä sähkörukilla langaksi kehrännyt ja siitä sitten vapaasti "kirjoittanut", ajatuksena oli että huovutus prosessi saa kohdella kirjaimia kuten haluaa, ja niinhän se tekikin.

🌿Arvontaan osallistut: 2. Saunahattupäivä tapahtumaan Facebookissa ja vastaamalla kommenteissa kysymykseen: olitko mukana jo 1. Saunahattupäivä-tapahtumassa.
Huom 😥 instassa tämä on vain ilmoitus tapahtumasta ja tähän tulleet kommentit eivät ole mukana.

Vastauksella esim. Kyllä tai Ei - voi olla muutakin - se olitko vai ei, ei vaikuta arvontaan sillä sen suorittaa tänä vuonnakin Laadunvalvojani Länderi Alba.

Facebook ei ole mukana ja vain facebookin alkuperäisen postauksen alla olevat kommentit huomioidaan. Voittajalle ilmoitan voitosta hänen kommentin alle ja omana kommenttina, sekä yksityisviestillä. Voittajalla on aikaa vastata 24.10. saakka ja 25.10. arvotaan uudelleen jos ei voittajaa tavoiteta - huomioi tämä.
Voittajalta sitten yksityisviestillä kysyn hänen matkapuhelinnumeronsa ja toiveen pakettiautomaatista/lähetysosoitteen. Eli toimiva kännykkänumero. Näitä en taltio ainoastaan lähetystä varten tarvitsen.

🤗 Onnea arvontaan ja ihania löylyjä