saunahattu%2010-75%20saunahattukauppa%20

🧐 Saunahatuiksi siis kutsutaan kaikkea, jota keksitään saunassa päähänsä laittaa, mutta kaikki ei sitä ole, valitettavasti usein miten eivät.

🧐 Itse sanoisin: on saunahattuja ja "vale saunahattuja"

🧐 Saunahatun valinnassa tärkeintä on materiaali - jotta se täyttää sen mitä saunahatun hyödyistä puhutaan niin yksinkertaisesti 100 % lampaanvilla täyttää tämän kaiken, ja tietty mielellään kotimainen sellainen.

🧐 Lampaanvilla on hengittävä, luonnostaan antibakteerinen, tiettyyn pisteeseen asti hajua, likaa, kosteutta hylkivä, lämpöeristävä, ekologinen tuote, joka syntyy lampaiden hyvinvoinnin eteen tehdyn kerinnän seurauksena - tavallaan jo kierrätystä. Villasta saunahatuksi ei vaadi luontoa rasittavia toimia, näin monelta kantilta katsottuna se on aivan mahtava materiaali ja parasta saunahattuun. Alla linkki joka tähän tekstiin inspiroi....

https://yle.fi/uutiset/3-11947222

🧐 Ihmettelet ehkä miksi moinen artikkeli jaoin sivullani

🧐 Tää on hyvinkin sama asia, kun puhutaan saunahatuista - ja valitettavasti jotkut myös näistä "saunahatuista" sisältää muovia nämä "keinohuopa" tai ylipäätään keino- tai kierrätysmateriaalit - ne eivät ole enää puhdasta 100 % villaa.

#saunahattu #saunahat