saunahattu%20109-SK-NK%20M%20S.jpg
 
🌿 Katsottaessa kaivoon, lampeen tai lähteeseen juhannusyönä, mieluiten alasti mutta saunahattu päässään, näkee tulevan puolison.
🌿Jos juhannusyönä liikkui metsässä saunahattu päässään, saattoi joskus nähdä virvatulen palavan. Sen kohdilta löytyisi sauna.
🌿 Hyvää saunaseuraa saa, jos juhannusyönä kierittelee alastomana mutta saunahattu päässään kasteisella niityllä.
🌿 Kun juhannusaattoyöksi laittaa saunahatun tyynynsä alle, näkee tulevan puolisonsa yöllä laittavansa sen päähänsä.
🌿 Kun juoksee alasti saunahattu päässään saunasta tullessaan juhannusyönä ruisvainion ojia, niin yhdeksännessä ojassa tulee sulhanen/morsian vastaan.
🌿 Kun juhannusyönä kiertää kolmikulmaisen pellon kolmeen kertaan alastomana saunahattu päässään, niin kolmannella kerralla tulee sitten se tuleva elämänkumppani vastaan.
🌿 Tulevan puolisonsa näkee, kun menee juhannusyönä kosken keskelle vesikivelle istumaan ihan alasti, ainoastaan saunahattu päässään.
🌿 Tulevan puolison voi nähdä juhannusyönä unessa, jos on laittanut tyynynsä alle yhdeksällä värillä huovutetun saunahatun.
🌿 Tulevan sulhon voi nähdä, jos kello 12 juhannusyönä kiertää saunan kolmesti ja katsoo sitten luukusta sisään tai kurkistaa alastomana saunahattu päässään lähteeseen. Jos turvaudut saunatemppuun, varaa sulholle/morsiolle saunahattu, sillä muuten pahat voimat uhkaavat.
🌿 Kun juhannussaunan jälkeen heittää saunahatun saunan katolle, niin siitä suunnasta, mihin hatun alareuna osoittaa, tulee heittäjälle sulhanen/morsian.
🌿 Kun juhannusyönä asettaa tyynynsä alle ennen nukkumaan menoa seitsemän erilaista saunahattu, jotka on hankittu seitsemältä eri myyjältä, tulee yöllä unessa tuleva sulhanen/morsian tervehtimään. (onkohan seitsemää kunnon saunahattu myyjää olemassa?)
🌿 Jos juhannusyönä kannat seitsemää saunahattua ja saunot seitsemässä saunassa ja nukkuu saunahatut tyynyn alla, niin unessa näet tulevan sulhasen/morsiamen.
🔥🌿🔥 Iloista Juhannusta t. Saunahattu-Itu, SaunaSaurus ja Länderi Alba ja www.saunahattukauppa.fi