saunatyyny%20pellava%20PV%20koivunoksa.j

Sanna-saunatyyny on ajatuksella tehty saunaan sopiviasta materiaalista eli tämä on 100 % pellavaa täytteestä tyynynpäälliseen asti. Tämän takia Sannan hintakin on muita "saunatyynyinä" myytäviä tuotteita hintavampi. 

Sisällä pellavakuitu, sisätyynyn päällinen 100 % kivipesty pellava ja saunatyynynpäällinen 100 % pellavaa, yleensä muissa "saunatyynyissä" ei ole tyynynynpäällisä. Kankaat on valmistettu Öko-Tex® Standardin 100 mukaisesti.

 

Hoidoksi tuuletus käytön jälkeen - ei konepesua jolloin ei myöskään luonto rasitu. Jos etsit oikeesti ekologista tuotetta, nyt löysit.

Eli valtaosa tarjolla olevista saunatyynyistä ovat pellava-puuvilla jotkut ovat 100 % puuvilla joka jos oikein karrikoiden ilamisen niin imee likaa itseenä. Pellavalla on antibakteerinen ominaisuus el se on likaa hylkivä (mm. puulla ja kuparilla on myös - kuulostiko tutulta löytyy myös saunasta - ainakin ennen muovsten härpäkeiden vallaessa markkinoita). Siis "sekoteisitsista" kankaista ja täytteenä vanu tai styrox rae. Kumpikin on muovipohjainen ja vaikka olisi kuin kierrätysmateriaalia (eli vaikkapa muovipulloista tehty) niin saunaan se on "Noup". Hanki mielummin sitten puinen saunatyyny.

saunatyyny%20by%20itu%20156%2004%20v%C3%

saunatyyny%20pellava%20-%20by%20itu.jpg

Siis by itu Sanna-saunatyyny on 100 % pellavaa (paitsi saumurilangat) lisäksi Sannaan kuuluu vakiona saunatyynynpäällinen. Tyynynpäällisen voi tarvittaessa pestä. Näissä saunatyynyissä joissa päälistä ei ole tai käytetä on tyynyn peseminen kotikonetta rassaavaa kun se möykky sillä koneessa hakkaa pesukonetta. Ja tietenkin itse pesu - vaikka meniskin muun pyykin ohessa, mutta... ja se mitä pesuaine jäämiä siihen sitten jää? En ole tutkinut kunhan mietin ääneen.

saunahattu%20saunatyyny%20saunahattukaup

Lisäksi saat halutessasi esin muvan mukaisen käsinmaalaamani koivunlehden elävöittämään saunatyynyäsi tai nimesi - tai sanan Sauna. Jokaisen maalaan myrkyttömillä käsin kangasväreillä jotka kestävät 60 asteista konepesua - muista vaan kääntää tyynynpäälinen ylösalaisn. 

saunahattu%20saunatyyny%20pesukinnas%20.

saunatyyny%20koivikko%20saunahattukauppa

by itu - Saunahattukauppa.fi valikoimasta löytyy myös käsin 100 % pellavalangasta neulomia Sakari-saunatynynpäällisiä - vaikka siihen olemassa olevaasi. tyynynpäällinen on paksu eli ohuimmillaan näkeminäi saunatyynykangasmateriaaliin verrattuna seuraavat luvut: Sakarin paino:  n. 1.100 g/m² - vertaa esim kivipestyyn pellavaan joka on esimerkiksi n. 185 g/m².

Tälläisen Sakarin saa myös erimuotoisena esim. neliönä.

by itu - saunatuotteet on ajatuksella tehty saunaan sopivista materiaaleista, niidne käyttötarkotitukset huomioiden. En käytä puuvillaa myytävissä tuotteissa - saat koko rahalla aidon saunatuotteen - et brändättyä tuotetta vaan mahdollisimman parhaan saunomista ajatellen. Se on se löyly ja sauna olosuhteet jotka sen viimoisen "sanan" sanoo.

Ai niin lisäksi tuotteet eivät ole tehdasvalmisteita vaan aitoa kotimaista käsityötä. Nyt alkaa ittestä tuntuu et hinat on kyl kaikkeen nähden liian huokee...