saunatyyny%20100%20pellava%20PH%20155.jp

Tässä muutaman kertaan nyt olen törmännyt tuotteisiin, joita mainostetaan otsikolla. KIERRÄTYS on nyt kovaa valuuttaa. Joo ei niissä mitään vikaa siis ekologisuudessa ja kierrätyksessä, mutta kun muovi ei vaan kuulu saunaan! 

Saunassa on parhaat materiaalit ja ainoat oikeat materiaalit, ovat aitoja luonnonmateriaaleija, joilla on likaahylkivä ominaisuus ja saunahatussa lämpöeristävyys - Eli Pellava ja lampaanvilla - Puuvilla ei kuulu myöskään saunaan, se imee likaa eikä myöskään eristä lämpöäkään - paksut froteemyssyt lisäksi kuivuvat tuskaisen pitkään. Ai niin, nehän voi EGOLOGISESTI pestä koneessa ja kuivaa kuivurissa, niin... öööö siis ei... huovutettu saunahattu ei vaadi pesua ja käsin huovutettuna työkin vie vähän energiaa. 

Muovi hömppäpömpän ja puuvillan voi hyvin jättää sinne terassille tai muualle saunan ulkopuolelle. 

by itu - Saunahattukaupan saunahatut ovat 100 % pellavaa ja 100 % kotimaista lampaanvillaa, samoin saunatyynty 100 % pellavaa ihan siitä täytteestä päälliseen asti. Tässä jokin tovi sitten mm. MTV uutisoi kuinka bakteeripesä onkaan sängyn tyynynpäällinen. No entäs nää saunatyynyt sitten, niistä ei tukimusta, mutta by itu Sanna-saunatyynyihin kuuluu vakiona 100 % pellavasta oleva saunatyynynpäällinen, jonka voi tarvittaessa pestä. Jos sängyn tyynynpäällinen on pöpöjen bile mesta, niin millainen se onkaan näissä lämpimissä ja kosteissa oloissa olevissa saunatyynyissä, jotka ovat ilman päällistä ja sitten sisältävät puuvillaa, vaikka siin olis se 70 % pellavaa niin tilanne on menetetty. Ihan vaikka esimerkkinä- sulle luvataan 100 e mutta annetaankin 70 e - taitas tulla sanomista?

Löyly ei kumarra korusanoja

itu