saunahattu%2010-22-PaP-Pe%20v%C3%A4rit.j

Onhan tuo Itu näistä saunahatuista jo saarnannutkin. Mut nyt minä SaunaSaurus haluan sanoa myös muutaman sanasen.

Kuulin, että kevään villitys on tehdä vanhoista froteepyyhkeistä "saunahattuja" - meinsin syödä häntäni tämän kuullessani. Kun ei ne ole saunahattuja ne on froteemyssyjä tai kesälätsiä. Frotee ei nyt muutenkaan puuvillaa sisältävänä ole saunahattu kamaa. Kierrätys on hieno juttu, mutta valitettavasti saunahatuissa se ei oikein toimi, ei tälläiset vanhat froteepyyhkeet eikä ns. kierrätyshuopa - katsos kun siin kierrätyshuovassa on myös aineita joita kotosasti kutsumme muoviksi. Muovi ei kuulu saunahattuun ei - ei sitten niin ollenkaan.

Mä niin toivon että saunahattua valitessanne huomioitte nämä seikat - ja hei se on se löyly joka ns. erottelee hyvät huonoista!

Koitin miettii esimerkkii niin otetaan sitten vaikka auto. Olet kuullut että hieno vehje kiihtyy 0-100 niin ja niin monessa sekunnissa ja sit siinä on kaikka ihanuuksia. Näät ilmoituksen autosta ja menet ostamaan etenkin kun oli aika huokeen hintanen. Saavut kotiin autosi kanssa - polkuautosi. Auto asiassa on tietty helpommin huomattavissa ettei se täytäkkään juttuja - mutta kyseessä on sama asia. Saunahatuiksi saisi kutsua vain saunahattuja jotka täyttävät kaikki saunahatun hyvät ominaisuudeksi. Itu kutsuukin omiaan Aidoiksi - koska ne täyttävät nämä ominaisuudet. Siksi ne on myös Helppoja - Hauskojakin ja ennen kaikkea Hyödyllisiä - siksi Saunahatussa on itua.

Mieti tovi toivoopi

SaunaSaurus