saunahattu%20saunatyyny%20keltainen%20or

Me ollaan SaunaSauriksen kanaas ihmetelty kovin tätä menoa. Pellava saunatyyny, pellava istuinalunen - pefletti, pellava saunahattu? Sit kun kurkkaa tuoteselosteeseen jos sellaista on niin pellava saunatyyny onkin 70 % pellavaa ja 30 % puuvillaa ja se sisus jotain kaikkee muuta ku pellavaa

SaunaSaurus kysyikin multa, että "miksi ne huijaa ihmisiä - eikös se ole sama että mä lupaan antaa sulle 100 e ja annakin vaan 70e." Totesin, että minusta se on sama asia. Me SaunaSauruksen kassa ollaa tosi surullisia tällaiseta. 

Onko ihmiset niin kiireisii tai välinpitämättömiä että eivät välitä - antavat itseään huijata ja maksavat sitten ihan "väärästä" asiasta saunatuotteissa.

Saunahan suomalaisille on kuitenkin hyvin perinteinen ja arvostettu paikka - niin miksi sitten sinne he raahaavat rihkamaa. Tätä me täällä SaunaSauruksen kanssa ollaan pähkilty.

Tosin ei tämä pelkästään saunatuotteisiin jää - siis tää vajaavaisen tuotteen myyminen pellavana. Törmäsin myös siihen että erästä vaatetta myytiin lauseella: "... 100% kivipestyä kotimaista pellavakangasta." Jonkin verran kyseistä tuotetta etsineenä niin en ole löytänyt. Lyhyen tutkinnan, joka on tosin kesken perusteella Suomessa on kolme isompaa kutomoa jotka valmistaa "pellavaa" eli juurikin 70/30-suhteella. Yhdeltä kysyin että onko hänellä tieossa että joku kutoisi 100 % pellava, sain vastaukseski ei kyl ne 70/30 on. Tosin kuten totesin että tämä selvitys juttu on kesken ja toivon että oikeesti löydän sen kotimaisen 100 % pellava kankaan. Jonka sallin olevan konekudottu, vaikka sloganit saattaisi käsintehdyksi markkinoidakin.

Kuvan tuotteet ovat 100 % pelavaa ja 100 % kotimaista lampaanvillaa ja aidosti käsin neulottu ja huovutettu. Laudeliina ei oli by itu-tuotantoa.

No tällaista me tääl SaunaSauriksen kaa ollaan tuumailtu jai ihmeltelty - mut arvostakaa omaa saunakokemustanne ja saunokaa aitojen saunaan sopivein materiaalien kanssa silloin se on sitä helppoo, rentoo ja luontoystävällistäkin - koska ne materiaalit ovat helppohoitosii - ja monelle niistä riittää pelkkä tuuletus käytön jälkeen.