saunasaurus%2Bby%2Bitu%2B0.jpg
 
Saunasaurus%2Bby%2Bitu%2B2.jpg
 
saunasaurus%2Bby%2Bitu.jpg
 
Olin kesäkuun toisena viikonloppuna Porissa Huopafestareilla ja siellä sain ihanalta kanssa myyjältä Ingridiltä munakotelon. Kiitos. Kotelon laitoin kassiin jossa oli ns. muisiinpanot ja kassa. Festareilta saavutuani siirsin tavarat luovimon puotiin, mutta en jaksanut purkaa kasseja. 
 
Maanantaina siteen kävin pelastamassa myös munat.... en kyl olisi arvnnut että mitä sieltä sitten kuoriutui jos en omin silmin olisi nähnyt. Mokoma meinas luikkii karkuun, mutta kesyyntyi sitten ja osottautui aika viehkeeksi kaveriksi.
 
Hän esittäytyi SaunaSaurukseksi ja kertoi olevansa hyvin hyvin vanhaa lajia. Ihan tarkkaa ajankohtaa kukaan ei tiedä ainoastaan sen että silloin elettiin Kiinalaisen horoskoopin mukaan Lohikäärmeen vuotta. No sehän sopii. Tosin ilkeet juorut ovat väittäneet että olis vain pelkän Käärmeen vuosi ollut kyseessä, mutta me emme usko ilkeisiin juoruihin.
 
SaunaSauruksen ruokaa ovat koivun lehdet, sellaiset sopivasti saunan löylyissä vihdassa muhineet. Tästä kielii koivunlehteä mukaileva poimutus selässä, sekä väri. Tosin värien puolesta saattaa esiintyä eriversioita. Koivunlehtiä he eivät onnksi tarvitse paljon, mutta aina silloin tällöin ehkä lehti/miljoonaa vuotta kohti. Nielu on purppura, syy on historian aikana muutamien ahneiden SaunaSaurusten. He eivät malttaneet odottaa koivunlehtien jäähtymistä, ja niinpä polttivat kitusensa. Hampaita heillä ei ole, eikä ole ollutkaan.
 
Katsotaan mitä tästä seuraa.... luon näille jutuille uuden tunnuksen "SaunaSaurus" tuonne valikkoon niin sieltä sitten löytyy lisää juttuja kunhan jututan häntä enemmän.