poncho%2B66-05.jpg
 
 
Olen jokusenkin kerran törmännyt ajatukseen, että jos materiaalin on syystä tai toisesta saanut ilmaiseksi niin itse valmistyökin sitten pitäisi luovuttaailmaiseksi. Eli tämä Sari-poncho langat olen saanut lahjoituksena, samoin napit, tosin eri tahoilta. Kiitos heille. Lanka on Novitan Wool Neli Raita ja 100 % villaa. Novitan etiketin mukaan 40 asteen konepesu ja kahden pisteen silityksen kestävää. 
 
Sari-poncho%2B66-05.jpg
 
Ennen juhannusta juttelin toisen käsillätekijän kanssa, hänen tuotteensa oli nämä kahvipusseista valmistetut kassit. Hän kertoi, että joku hänen tuttunsa oli pyytänyt tekemään kun hän toimittaisi pussit. Kuultuaan sen jäkeen hinnan hän oli ihmetellyt että mikäs se siinä vielä niin hirveesti maksaa. 

No näin ollen tämä kyseinen poncho on kyllä luovimon nettipuodissani myynnissä ja sen voi sieltä ostaa siihen hintaan kuin se siellä on tai sit tulla Sysmään Pinxinmäelle ihan livenä kauppaa tekemään. Mutta....
 
....Jutun juoni on seuraava: jos haluat ostaa tämän Sari-poncho Pelargonian johonkin muuhun hintaan kuin se luovimon nettipuodissani on, laita siitä vaikka kommentteihin (en julkaise niitä) sitovatarjouksesi ja yhteystietosi. Postikulut lisätään hintaan, nouto on tietenkin ilmaista.

19.07.2016 jollon vietetään Sarin nimipäiviä päättyy tämä tilaisuus klo 12:00 jonka jälkeen joko hyväksyn tai olen hyväksymättä mahdollisia tulleita tarjouksia. Jos jälkimmäinen käy toteen lahjoitan tämän ponchon eteenpäin.
 
Poncho siis käy tytöstä - aikuselle naiselle. Toimistotyöskentelevät ovat tämän tyyppistä vaihtoehtoa, liäksi voi käyttää ympäri vuoden.