yksisilm.jpg

Kuvan design by itu Satu-saunahattu Yksisilmäinen hikipisara, ei liity tapaukseen, muutoinkuin että soittajalle tais tulla hiki. Olin lähdössä töihin kun olin laittamassa Albaa boxiin ja samalla naapurista kaksi koiraa hyökkäsi vapaana kohti. Siinä kun naapurin likka sai vapaana riekkuneet koirat suunnilleen takaisin hallintaan, olivat siinä auton takana jonossa. Vapaana ja tottelemattomina kiinnipitoaikaan. No tuosta tilanteesta jo adrenaalit nousussa, vastasin saapuvaan puheluun. Tosin vastauksessa se ei vielä kuulunut.
 
Sulkiessani ovia ja kiinitässä turvavyötä selkisi että Joensuusta oli lähdetty soittelee, jonkun kyselyn perusteella johon olin viime vuonna vastannut netissä. Kysyin soittajalta että kenen ja millaisesta kyselystä mahtoi olla kyse? "Viime vuonna netissä"... kysyin et tarkentavaa että minkä aiheinen? no sama vastaus. Totesin, että en ole osallistunut mihinkään kyselyyn paitsi Hannes Lohen koirageenitutkimukseen ja sekin oli tän vuoden puolella.. edelleen... kuului langan toisessa päässä "viime vuonna netissä..." ja samaan syssyyn "jatketaan muutamalla kysymyksellä vielä".
 
Sanoin, että hei kuules nyt odottapas ja kuunteles tovi. Jos oot jotain viel myymässä niin kuinka luulet, että kauppaa syntyy kun alaoita puhelun valheella, en ole vastaillut kyselyihin, tiedän, ja toistin itse tuon Lohen tutkimuskyselyn vielä uudelleen.... tovi oli hiljaista.. halooooo... sitten puhelu katkesi.

Itse puolisenvuotta lehtimyyjän "virkaa" toimittanut tiedän kyl et niil voi olla "valmiit sanat", mutta miten vielä tällä vuosituhannella ei ole ymmärretty sitä että asiakkaan aliarvoimisella ei pitkälle potkita, ja etenkään valahtelemalla. Sehän tapahtuu tuossa puhelun alussa "vastasitte kyselyyn..." puheluun vastannut useinmiten ei uskalla myönttää ettei muista, ettei joudu "huonoon valoon"... niin no tietty ihmispersoonahan toimii juurikin noin....