20160321_100855.jpg

Niin ihan by itu - Hilkka-ruokalappuja oltiin jakamassa Hartolan alueella yhteistyökumppameille. Samalla Alba pääsi tutustumaan uuteen kotikuntaansa. Tarvikkeet autoon, ja ennen kuin Alba pääsi autoon kävimme roskakatokseen viemässä ensimmäisen vuorokauden aikana käytössä olleet pissipaperit, muutoin ei olekaan niitä sitten tarvittu.

Alba ja alunen siis tuo Pertti-persläppä autoonja menoksi. No pientä äänen avausta kuului viereltä kun tartattiin mutta se oli enemmänkin "kokeilen tätä" melua kuinmitään muuta... no tovin päästä hiljeni.

Parin hassun minuutin päästä parkeerattiin Hartolan pullapajan pihalle. Hihankävely ja betoniset portaat näyttävästi kiiveten saavuttiin paikalle. Siellä iloisti vastaanotetiin ja melkein meinasi emännältä unohtua se asia, ne ruokalaput. No ne löysivät paikansa ja lappu josta ruokalapuista kerrottiin, mutta kuvatahan mä ne sitten unohdin. Sanoimme hei heit tälle koiraystävälliselle kahvilalle ja jatkoimme matkaa.

20160321_102544.jpg

Ei kauhean pitkälle vaan lähes kaduntoiselle puolen. Aautoon siis boxiin ja suht hiljaisest Alba matkasi.
Hihna kävelyllä sisään. Menimme tilitoimistoon käymään, sieltä tilattiin tulostimeen mustetta. Matkan ovelle Alba käveli ja porrastasanteen ilkeän ritilänkin suoritti reippaasti. Ovella nostin Alban syliin, kun halusin varmistaa että toimiston maskotti Gimma-koira haluaisi ottaa koira-vauvan vierailulle. No sopihan se tosin hieman ihmetellen, mutta Alba riemuissaa kävi Gimmaa haastamaan leikkiin. Klikkaa kuvaa niin se alkaa elää, eli siitä pääsee pieneen juutuubi tallenteeseen.

Seuraavana oli sitten pika käytnti kaupassa, autoon mennessä Alba jo tiesi että missä autossa on hänen paikkansa,. Kun avasin oven hän jo kurottautui kohti boxin ovea, lyhyt matka kaupan parkkipaikalle oltiin hiljaa, mutta kun huomasi että jää yksin niin tovin rallatteli. En jäänyt kuuntelemaan vaan käväsin kaupassa. Palattuani Alba istui boxissaan mutta hiljaa ja äänitervehdys kun saavuin. 

20160321_105503.jpg

Seuraavaksi sitten matkasimme Linnahotelliin, nyt oli hivenen pidempi matka, mutta ei montaa hetkeä sekään. Uupumus taisi vaikuttaa Alba oikeastaan hissukseen ja etsi boxistaan hyvän nukkuma paikan, tosin ei ehtinyt nukahtaa, kun taasen mentiin. Reippaana hihnassa, ei kauheesti pyörinyt sinne tänne, oli kuitenkin niitä ekoja hihnakävelyitä.

Ilonen vastaanotto ja jätin käyntiortti saavin ja ruokalaput lappunsa kanssa... ja taasen niistä se kuva unohtui.

Vaikka kuva onkin ulkoa niin Linnahotelliin voi mennä myös sisälle koirankanssa, Linnahotelli on koiraystävällinen paikka. Alba on Linnanrouvan Päivin sylissä ja poseeramassa. Instagram by itu-tilillä löytyy toinen kuva jossa Alba on kieliposkella.

Kummatkin paikat toivottivat tervetulleiksi, ja niin käymmekin. Ja kun Alba hivenen kasvaa kumpikin paikka on näppärän kävelymatkan päässä.

20160317_131806.jpg20160317_131758.jpg

Matka jatkui vielä tovin kävin tarkistamassa la Kar de Mummassa myynnisstä olevat tuotteeni ja Alba odotti sen aikaa kiltisti autossa. la Kar de Mumman vein jo vähän aiemmin nuo ruokalaput, joten silloin niistä muistin kuvankin ottaa.

Tännekin tullaan Alban kaa kesällä lenkkeillen, paikka sijaitsee aivan Nelostien ja Tainionvirran varressa joten myös muut koiran kanssa matkaajat, nyt tieto muistiin, sillä parkkipaikalta on pääsy koirien uintipaikalle, aivan - siis paikka jossa saa luvallisesti uittaa koiria. la Kar de Mumman rannassa vähän toisaalla on myös laituri sitten isäntä/emäntäväellekin, mikäli uimaan haluaa.

Olihan tässä pientä seikkailua pienelle Alballe ja kotiin matkasi hän hieman uupuneena ja hiljaisena, vaan sisälle päästyään ampaisi ruokakipolle.