Radio%20SuomiPop.jpg

Radiota kuuntelen yleensä autossa, ja autossa vähemmän aikaani vietän, mutta ko. kanava silloin valittuna. Jokin aika sitten systerini informoi että SuomiPopin Sami oli heittänyt "haluun villasukat" kommentin lähetyksessä ja myöhemmin vielä tarkentui kokokin.

Alkuunsa ajattelin tuota SUOMI-sukkaa ja kun sitä puikoille loin niin tutkailin että siihenhän mahtuisi myös sana POP... juu mahtuisi, mutta mites heidän logonsa, juu tehtävissä ja tuumasta toiseen... no siinä jokin ajatus kummajainen oli iskenyt.. no puikkomerkit väärissä kohsdissa ja ensimmäinen "Logo neuleeksi" tupsahti kuuden sukkapuikon kokoisksi.. no eihän se käy ja uudelleen logoa vähän pienentäen... no tuossahan se nyt on tuplasti tehty Itu-tuplasukien varteen.

Sukat valmistuivat kyllä aiemmin, mutta rakkaan koiruuteni ♥ Pumban poismenon johdosta siirsin postitusta, jotta tovin ehtisin toipua tuosta menetyksestä, sillä hienoinen aavistus oli että jotain palautetta saattapi tulla.

Niin tulikin - mutta Sami pääsi yllättämään totaalisesti laittamalla videon Radio SuomiPopin (19.0.2016 klo 12:42) instagramiin mahtavilla saatesanoilla. Kiitos. Tätä kirjoittaessa video on katsottu 22 350 kertaa ja sillä on 655 tykkäystä, aivan huikeeta. Kiitos teille kaikille ♥

EIkä se jäänyt pelkkään videoon maanantain 19.01. Popstudio alkoi ... ylistyksillä... se on paras kiitos kun kuulee kuinka otettu tuotteen saaja on. ♥ Niin ja systeri joutu tovin värjöttelee autossa kuulakseen, kun oli juuri tullut parkkiin.

Omat fb-ystäväni ja tuttuni jakoivat ja kyselivät että "sinäkö ole syyllinen".. kyllä ihan SYYLLINEN ja systeri rikoskumppani vinkkinsä kera.