20151130_204404.jpg

Asiakas otti yhteyttä kertoen haluavansa tietynlaisen saunahatun. Siinä vaiheessa en tiennyt että millaisen, joten ilmoitin että en tee etenkään tuotemerkki rekisteröimättömistä enkä itsea asiassa muistakaan toisten malleista viritlmiä (no ehken han noilla sanoilla, mutta tuo pointti), että by itu tuoteperheen tuotteista kylläkin tilauksesta. Minulle on ehdotettu että "Ängri böödii", "Leningraad caubois"  ja muita, ihan oikeastaan ihan "vapaatakin riistaa" olevia eläin aiheita, mutta ei, niitä ei multa saa. Idean täytyy syntyä ja kehittyä omassa pikku pikku päässäni jotta sen voinen ilolla huovuttaa. Mutta siis sain vastauksen jossa kuvassa sitten oli jonkun muun tekemä malli. Auts, no mallin nähtyäni ehdotin omista malleistani ja värivalikoista kuvan ja asiakaan toiveiden mukaista saunahattua, siitä syntyi yllä oleva kuva Vihta Vetreä 1. Satu-saunahattu mallini mukainen sauna-/palju-/avantouintihattu jonka lieriä vähän levennetiin.
Ihan ensimmäiseen ittekseni huovuttamaan saunahattuun pääset tutustumaan tästä.

20151031_132136.jpg

Jos kurkkasit linkin niin tuo Vihta & Vasta mallini on siitä asti tiedottomasti muhinut, ja näin sitten syyllistyin itseni kopioimisen... jaa kutsutvat sitä ehkä tuotekehittelyksi... mutta kuitenkin siitä sitten kun vauhtiin olin päässyt niin ihan viime vuoden (2015) loppuetreillä syntyi seuraava Kopioosin tuote... Tupsukorva :)

by itu -  Satu-saunahatut ja muut tuoteet tunnistat "tupsukorva" kuvassa näkyvästä merkistä ja tietty Avainlipusta ♥

20151227_112605.jpg

Tästä tulikin sitten mieleen kaivaa tuo seuraava esille...

Kopioosi:
Tavataan ihmisillä joilla puutteellinen tai alhainen mielikuvitus ja/tai kykenettömyys luovuuteen, esiintyy myös yliaktiivisen "ahneushormoonin" omaavilla.

Toiveittesi kertominen suunnittelijalle ei tee sinusta vielä suunnittelijaa.

Ikkunansomistus ei tee sinusta vielä sisustussuunnittelijaa.

- by itu - (31.08.2013 klp 09:24)