20151114_083314.jpg

Ensinnä kiitos ♥ asiakkaille, järjestäjille, kanssanäyttelyasettajille, vieraille niin tutuille kuin tuntemattomillekin, ja kaikille teille jotak ilahdutitte kommenteillanne kätteni töitä ♥

Perinteisesti - siis jos toista kertaa mukana olleena voi vielä perinteestä puhua, mutta kuitenkin heti torstaina olin menossa myyntipöytääni valmiiksi laittamaan. Nelisen tuntia aherrettuani lopputulos ... no niin on piilossa.

20151112_113516.jpg

Ehdin kiertää myös pikaisesti muut hallit läpi silmäillen mitä missä ja onko tuttuja... ja olihan siel heitäkin.. mutta C-hallissa (C 668) oli tarjolle laitettu ihania vihreitä ja liiloja kimalle lankooja, lemppari värejäni... maksuvälineitä mul ei ollut mukana mutta kuvasin langat ja myyntipisteen jotta osaisin tulla takaisin. Kuvassa siis vielä asetteluvaiheessa

20151112_115231.jpg

Perjantaina paikalle hyvissä ajoin ja tutut naapurit viimevuodelta olivat myyntipisteitään laittelemassa. Kävin katsomassa Uutuustuote kisan 10 parasta... hmm... by itu Johanna-huopahattu Riekonriivaaja joka on Ali-Ollin Alpakkatilan (Klaukkala) alpakanvilloista käsinhuovutettu ei ollut mahtunut joukkoon mukaan. No uutuustuote kyllä sillä Googletten tulosten perusteilla olen ainoa joka alpakanvillasta huopahattuja valmistaa. Kriteeritkin omastamielestäni, etenkin "perinteisin menetelmin ja materiaalien innovointi nykypäivään" täyttyi. Hain "Johannan" pois ja hän pääsi myyntipöytään. Hattujen päällä olleet Maria-kaulakorut kuuluu erikseen, mutta tässä kun ehdin jokunen Maria ja Susanna/Johanna päätyvät kuvan mukaiseen ulkomuotoon. Tuo ajatus on jo itänyt syyskuusta...

20151113_093145.jpg

Kävin myös katsomassa kuinka "Mintun" kävi, sillä oli hieman epävarmaa laittavatko esillepanijat tuotteeni jotenkin toisin kuin olin ajatellut. Vein nimittäin "Mintun" valmiiksi puettuna.

20151113_083641.jpg

Hänellä kun ei ole jalkateriä niin Ritva-säärystimet joutuivat koville, ne oli vedetty naisten käytettyjen eli pohjistaan likaisten kumisaappaiden päälle. Säärystin on tarkoitettu jalkaan ei saapikkaan koristeeksi, etenkin joogasukkamalli jossa varpaiden ja kantapään väliin jäävä neulos likaantuisi ja kuluisi alta-aikayksikön. Tämän huomasi kun messut olivat päättymässä ja hain tuotteeni pois. Kyseiset säärystimet eivät siis enää ole 100 % hintansa väärtti, mutta onneksi en vaihtanut Salsa mallia Sambaan jotka ovat hivenen arvokkaammat. Muutoin Kullankeltainen näyttely oli upeasti laitetu esille, eikö olekin? Messujen jälkeen olin Kullankeltaisen tapahtumissa yhteydessä järjestäjin ja asia on hienosti hoidettu kuntoon. Ensi vuonna sitten uudelleen - mielenkiinnolla uutta aihetta odottaen.

20151113_083700.jpg

Torstaina näkemäni langat kuiskivat sen verran voimakkaasti että päätin ne käydä pelastamassa ennen messujen avaamista, tai toivoin että paikalla olisi jo myyjä. Oli ja kun siinä tovin pyörin tuli toinen rouva kojua kohti tervehti halaten ja kysyi, että muistatko? Hän oli Marjaana työkaveri n. 15 v takaa Kiinteistömaailma ajoilta. Olihan hän laittanut fb-tapahtumaan osallistuvansa mutta ajattelin että vierailiana. Mutta hän olikin juuri siinä lankakojussa myymässä. Hauska ja ihana sattuma. Langat lähti matkaan ja minä "avaamaan" pöytäni.

20151112_111949.jpg20151112_112016.jpg20151112_112040.jpg20151112_112049.jpg
Tässä yllä jokunen kuva ja YouTubessa "elävänä" Kuten olin suunnitellut rakensin oman "Kullankeltainen" näyttelyn, tai ehkä Beigehtävä tai Valkokullankeltainen kuvaisi paremmin asiaa.

20151112_111901.jpg

No niin nyt ollaan valmiina ja alla oleva kuva "itun" näkökulmasta.

20151112_111921.jpg

Perjantai oli huomattavasti vilkaampi edellisvuoteen ja oma tulokseni yli 50 % parempi, joten heti lauantai aamuna vein toimistoon ilmottautumiseni ensivuodelle. Tosin lauantaihin heräsin lähes migreenin kaltaiseen tilaan (kiitos pikkuveli olit siirtänyt Pikkujoulusi juhalhumun mun päähän ;), Siis en uskaltanut juurikaan syödä tai juoda kun tuntui että saatavat kipittää samaa reittiä takasin. Iltapäivästä hivenen helpotti, mutta olis voinut jättää tuon jutun väliin. Sunnuntai sitten ilman kipuja, Kiitos veljen vaimolta saaneen särkylääkkeen. Syystä tai toisesta lauantai ja sunnuntai jäi yhteensä hivienen perjantain huonommalle, eli siis euroina mitattuna tämä retki oli edellisvuotta huonompi. Mutta taasen se että osa asiakkaista tiesi tulla vartavasten ostoksille ja ne ihastelun sanat ja tsempitys olivat huomattavasti eurojakin arvokkaampaa ja runsaampaa edellisvuoteen verrattuna.

Saunahatut nousivat ykköstuotteeksi, ja sitä ne ovat myös muuten tänä vuonna by itu tuotteista olleet. Kuvan saunahatuista ainaki viisi lähti riemastuttamaan iloisia saunojia, avantouimareita tai kylpytynnyristejä... Yksi taisi matkata Tanskaan ja neljä meni ainakin "Korvatunturille" odottamaan Jouluaattoa.

Käviöitä oli reilu 43.800 ja myyjiä yli 650, tarkemmin tästä Tampereen Messujen linkistä

Vaikka lauantain olotila ja pienet "ei ihan strömsöössä" juttu sekä ohuehko myynti olikin, niin innolla odottaen ensivuotta jolloin messut ovat 18.-20.11.2016

Kiitos ♥ vielä kerran

itu