20150905_072508.jpg

Se oli hippasen verran vähän vaille viisi aamulla kun parkeerasin teltan pystyttämiseen Keskustien varrelle. Muutama vesipisarakin näytti heränneen... no onneksi menivät pehkuihinsa. No mutta koju pysytyyn ja tuoteet esille. pressut viritellen pahemman sateen varalla.

Markkinavieraita saapui tasaiseen tahtiin tuttuja ja tuntemattomia. Kiitos ♥ jo tässä kohtaan asiakkaille.. sillä lopussa tulee kiirus. Kauppa kävi paremmin kuin edellisvuona ja ilahduttavaa oli se että aiemminkin by itu tuotteita ostaneet tulivat uudelleen ostoksille. Oli myös uuisa tuttavuuksia.

No sitten se jopa hivenen häikäiseä aurinko joutui poistumaan ja tilalle puolilta päivin pukkasi pilvet, sade ja ukkonen... ihan siien suoraan markkinoiden ylle.

Ylemmässä videossa on myyntiööytäesittely, ja tuota alempaa kuvaa klikaten tarkempi saattaa erottaa ukkosen lopun jylinänn... ja sitten sateen.

Siinä vaiheessa kun pressut, katos ja seinä.. eivät siis kaatuneet päälle vaan jäivät sateen varjoon niin päätin laittaa tuotteet pakaten ja poistua paikalta, pelastaa käsintekemäni tuotteet turhalta kasutmiselta. Näin ollen markkinoilta yhden aikaan aloin pakkaamaan ja tuntia myöhemmin heiluttelin muille lähtessäni.

20150905_073054.jpg