20150526_130839.jpg

Sinä on unitulkitsijalle mitteiminen... oli meinaan lause jonka totesin unessa enne heräämistä.

No jos helpotetaan hieman... onhan täs tullut huovutettua ja päässä sekä sormen päissä odottaa idoita joita ehtis toteutta... ja mitäs se maksamakkara sit siihen kuuluu...???

20150622%20-%20vahti.jpg

Tuo koiruuteni Pumba joka tuolta oven raosta kurkkii on maksattomalla ruokavaliolla, maksavaivansa takia. No mutta tyttönen kekkasi jostain itselleen hengitystietulehduksen ja sitä myötä antibiootti kuurin... Antibiotit oli tabletti muodossa ja puolikas kerrallan, mutta vettä vettä ja vettä jos kuivilteen ettei jää kurkuun polttamaan... ei kiva.

Eka puolikas sitten kotosalla ja vettä ruiskusta perään... operaatio onnistui mutta ei ollut mitenkään mieluisa kummallekaan osapuolelle, joten tabeltin huijaussyöttö maksamakkaraan piilotettuna... tästä oli jo eläinlääkärissä puhe että ... mutta ensin tulehdus ja sitten taasen maksa hoitoon.... joten . tabletin puolikas maksapalasen sisälle ja lääkitsemään.

Tosin ensin yksi tai kaksi pientä maksamakkaran palaa epäilysten hälventämiseksi ja sitten kun ahneus iskee tuupaten se lääkkeellä höystetty ja sitten vielä yksi.. ennenkuin ehtii analysoimaan, "että mikä sivu maku se täs kolmannessa"....

Lääkekuuri päättyi eilen ja siin puolivälissä Pumba alkoi etenkin iltasella epilee, että nyt on "tabletti haudattuna"... mutta maksanhimo voitti....

No nämä sitten tuolla pienessä mielessäni tuollaista hajatelmaa... että "maksamakkara ei oikein huovu"