Orvokit.jpg

Valokuvatorstain 370. haaset - valmis

Nämä kolme ovat ensimmäiset... ovat saaneet turkoosi - pinkki - ruskea - musta - harmaa sävyisä kavereita.

Niin nämä ovat Leena-silmälasikoteloita, tai aurinkolasikoteloita, kännykkäpussukoita. Nämä ensimmäiset näkivät päivän valon 27. toukokuuta 2015 ja nimekseen saivat Leena hyvän ystäväni ja Optikon mukaan, myös hänen suosikkikukkansa on Orvokki. 

Niin mutta mistä se ajatus lähti.... lauantaina 23.5. olin Gasthaus Koskenniemessä popuppailemassa ja siinä sitten vaihtelevia kelejä asiakkaita odotellessa kuvailin ja hupisi... sanka roikkui yksikseen kaulanauhan toisessa päässä ja lpput toisessa... ensin luulin että katki-poikki... mutta maanantaina käydessä Sysmän Symsamilla korjauttamassa tilanteen selvisi että se "ruuvi" oli irrononnut.... no mutta takaisin lauantaihin... kaivoin "neuloosikassista" varalasit, jotka vähän samanlaisen syyn takia tulin hankkineeksi viimevuoden jouluna... Sellaiset kympin lasit.. siis hinnaltaan... mut ei muuten... no kassissa oli myös sakset, ja muita juttuja... ja nää sitten olivat hiertäneet varalasien linssin sumeeksi. No onneksi ei ihan katselualueelta, mutta kuitenkin... Hei, miksen huovuttaisi suojakoteloa, pehmonen, joustava eikä olisi sitä kovakantisten jousta joka kuitenkin tovin päästä räpsähtää toimimattomaksi... ja näin siitä sitten muottien tekoon. Sopivat vanerin palat löytyi, ja maanantaina hieman spraymaalia ja tiistaina 26.5. oli ensimmäiset kuivumassa. (tamä kappale lisätty 23:10, julkaistu aiemmin 13:55).

Kesäkuun aikana tupsahtelevat luovimon nettipuodinhyllylle jos ehtivät... ettei vain vietäis käsistä, näitä käsin huovutettuja by itu - Leena-silmälasisuojia.