28092014%20%2813%29-normal.jpg

Matka alkoi jo perjantaina. Ikeaan suuntasin hakemaan niitä ISOja kasseja valmiille tuotteille. Vartialta kysyin suorinta reittiä ja hänen luvallaan vasten kassajonovirtaa sain mennä. Kävin ottamassa kassit ja valitsin väärän kassajonon, en sentään itsepalvelujonoa, vaan muutoin sen hitaimman. Kun Ikeasta selvisin olikin sitten kieputusta palata takasin Kehä III ja sehän oli moesta kohtaan remontissa. Sen pätkän Ikeasta Tuupakan liittymään - miksei siellä voisi lukea Seutula - totesin monesti että onneksi olen muuttanut pois pääkupunkiseudulta *PIIP PIIPIN PIIPISTÄ* painokelvotonta - ei sovi mulle. 

Vielä ennen majapaikkaan asettumista kävin päivittämässä puhelinliittymän tulevaa älypuhelinta varten ja sitten siirtyminen yöpaikkaan. Majoituin ystävättärelle, hän kuului tanssiryhmäämme team relá, jonka jäi torsoksi muutettuani Hartolaan. Mutta perinteitä kunnioittaen kaikille "relalaisille" sopi ihanaisesti pizzahetki Tikkurilan Rossossa.

Markkina-aamuna olin sopivasti paikalla ja tällä kertaa ovetkin aukeni ajallaan. Ystävättäreni tuli auttamaan tavaroiden kannossa ja vei autoni parkkiin pois markkina hälinästä. Kiitos. Hiljalleen käynnistyi Käsityöbasaarissa kaupan teko, ei ruuhkasta voi puhua. Tosin lauantai itselläni oli parempi kuin edellisvuonna, olisko yksi syy tuo korttimaksu mahdollisuus. 

Sunnuntai olikin sitten rauhallinen, ehkä osa syynä huono opastus ja se että kulkuväylälle oli linnottautunut myyjä paikkaan jossa ei edes ollut myyntipaikkaa. Kun viimeisenä ja viimeisiä kassejani autoon kannoin vartioimattomasta myyntitilasta, kulki alueen läpi isä kantaen noin 2-4 vuotiasta poikaa. Takaspäin tullessa hän kysyi "Oliko täällä joku tori tapahtuma?" kerroin että Tikkurilan Maalaismarkkinat. "ai jaa ja täällä sisällä oli sitten kirpputori"... Ei ollut kuin käsityöbasaari. "Jaa täälläkin on myyjiä" totesi tuo isä. Kysyin "ettet vaan ole Tikkurilaisia, sain myöntävän vastauksen, että näin hyvin tieto markkinoista ja etenkin Käsityöbasaarin olemasta olosta oli ihmisille mennyt. 

No mutta mukavat naapurimyyjät, osa viime vuodesta tuttuja sentään pelastivat markkinafiiliksen. 

Kaunis kiitos ♥ asiakkailleni ja myös teille naapurimyyjät sieltä käsityöbasaarin kauemmastakin paikasta.