06102014%20%2830%29-normal.jpg

Kärry täynnnä Novitan Teddyä.

Rakennettuani Hartolan Pullapajan by itu - Käsityön herkut näyttelyn, suuntasin Sysmään asioille.. Nappikauppaa ja tulevaa lauantaita muun muossa tekemään.

Poikkesin sitten kehyksiä katselemassa Tokmannilla, ja kuinka ollakaan lankahyllyjen ohi tuli kuljettua... Teddy 4 kerää 10 euroa!! Jee eikun kärryihin Teddy poikineen... siinä kun kumartelin alahyllyltä Teddyjä, niin se kuuluisa "PIENI PRÄNTTI" hyppäs silmille. Tarjous päättyy 05.10. siis eilen. Lähellä olleelta myyjältä kysäisin että, mikäs se hinta on, kun lapussa tuolleen lukee ja tänään kuudes päivä. Myyjä jollain apparaatilla vyyhdin lapusta kertoi, että hinta on 4,50 e/kerä. Tarjous meni jo.

Pettyneenä tyhjensin kärrin sisällön hyllyyn ja poistuin tyhjin käsin, ei niitä kehyksiäkään ollut, siis tarkoitukseeni sopivia. Sitä sitten Sysmän ihanaiseen Kirjakauppaan ajelin ja pettyneenä tarinaa Teddyistä kerroin. Ja voi ilo uutinen "jos hinta on hyllyssä, vaikka tarjous on päättynyt, niin tuote pitää myydä ilmoitettuun hintaan" ... Harmittelin etten tullut ottaneeksi kuvaa, mutta lähdin ainakin kokeilemaan onneani.

Lankahyllyn vieressä oli hyllyjä täyttämässä toinen myyjä. Kerroin tilanteen ja kysyin että onnistuisiko, ostan vaikka hyllyn kaikki Teddyt. Palvelualtis myyjä kertoi että jos kerran kyltti kerran on ollut niin saan ne siihen hintaan - sanoin että haen kärryt. Kärryjä hakiessa ensimmäinen myyjä oli hyllyjen takana, ja hyvinkin todennäköisesti kuuli keskustelumme. Minun ei sentään tarvinnut vedota tuohon "Kauppiaslakiin". Lastasi kärrin täyteen. Ylähyllyltä löytyi vielä avamaattomat Teddy pussukoita, myyjä kysyi että otanko nekin. Sanoin että laitetaan samaan konkursiin, ja laitettiin.

Tämä myyjä oli infonut kassaa hinnasta, mutta kun tulin kassalle oli juuri kassojen vaihto. Kassalla oli tämä myyjä joka otti alelapun pois hyllystä käyntini jälkeen eli sama jonka kanssa ensin tein kauppaa. Hän kysyi toiselta kassalta vielä "että oliko näissä jokin hinta juttu". Naama peruslukemilla hän lankoja kassakoneelle alkoi "naputtelemaan"....  Iloisesti kiitin ja kärräsin saaliin autoon.