14082014%20%2827%29-normal.jpg

Perttu-persläppä on by itu-tuoteperheen kuopus. Tosin ajatus on itänyt loppukesästä 2013 ja nyt tänä kesänä 2014 kun Heinolassa ja Hämeenkyrön myyntipäivinä käytiin kysymässä. "Olisko sinulla sellaista istuinalustaa kun ollaan Kesäteatteriin menossa?". Silloin ei vielä ollut, mutta nyt on. Toki Perttu-persläppä käy myös retkeillessä tai kuistin/terassin penkillekin pehmustamaan ja lämmittämään. Saa käyttää miten ikinä sitä keksitkin.

Ensimmäiset Perttu-persläpät ovat "nimeltään" Perssilmiä (ylä kuva). Toiset taasen ovat tähtimerkkien tutummin horoskooppimerkkien tähtikuvioita mukailevia (kuva alla). Perttu-persläpä Tähtikuviot ovat saumurilla viimeisteltyjä.

14082014%20%2826%29-normal.jpg

Istuinalusena on "testissä" ollut Heino-pikkuhuopa, joka on ollut taitettuna kuistin pirtipöytäsetin tuolilla, ja siinä toimivaksi todettu. Vaikko vahvuuta ei kovin olekaan niin mukavaa lämpöä ja pehmeyttä siitä saa. Lisäksi kevyt ja taiteltava, mukana kannettavna.

Nimi Perttu taasen tulee siitä, itse olen syntynyt Pertun päivänä ja se trimmaa kivasti persläpän kanssa. Enkä henkilökohtaisesti tunne yhtään Perttua, sillä voihan olla että joku Perttu tuosta saattaisi loukaantua.

Nämä ensimmäiset ovat koneessa huovutettuja mutta saattaapi jotkut mallit olla tulevaisuudessa käsinhuovutettujakin.