05092013%20%2866%29-normal.jpg

No se on kertomus kunkin tuotteen takaa, eli kuinka mikin tuote on saanyt alkunsa tyyliin "siitä se ajatus sitten lähti". Myös samalla kerreon mistä kyseiset tuotteet ovat nimensä saaneet, sillä kaikilla on nimi. 

Alkuunsa mietin mikä sarjan nimeksi tulisi? "Siitähän se ajatus lähti" oli yksi, mutta kulahtanut tavallaan ja ei niin oma... joku alkujuttu... sitten tuli mieleen että "alkukirjoitus" ja sehän on sivistyneesti "Prologi" ja vaikka itse vierastan kovin sanoja "taitaja" "taiteilija" "pro" jne... niin  tuosta sen verran kuitenkin juoneen mukaan että korostaen tuota PRO-alkua, ja logi puolestaan osuu näppärästi logikirjan/lokikirjan ajatuksen kanssa.

Tässä myymässä kierellessäni olen kuullut että siellä ja siellä oli tuon tapainen, yleensä Virossa, tai jotkut kertoneet tehneessä samanlaisen. 

by itu -mallit/tuotteet ovat kuitenkin itseni suunnittelemiani, jotkut asiakkaan toiveista tai näkemäni asioiden fuusioitumia. Eli yhteenkään tuotteeseen ei ole valmista ohjetta toisaalta lainattu. Kaavat, neuleiden silmämäärät ja huovutusmenetelmät ovat kokemuksen kautta muotoutuneet.

Esim. Itu-sukka josta kaikki lähti on omanpähkylöinnin tulos kierroksineen ja malleineen. Itse villasukkahan on jo vanha keksintö, Wikipedian mukaan jo 1400-luvulla nunnaluostareissa valmstettiin villasukkia. Siispä yhdistelen eri materiaaleja ja tapoja, joista sitten tulee jotain uskomattoman ihanaa, ja toisinaan sitten ei.

Usein kaikki lähtee väreistä, ja joskus myös materiaalista. Ja toistaiseksi ei ole tarvinnut päkäillä että mitäköhän nyt keksisi tai teksis, toteuttomattomia ajatuksia on... ja osa jopa unohtunutkin.. pitäisikirjata ylös.

Siis näitä by itu - PRO-logeja tulee sitten satunnaisesti tänne kirjoitelluksi, mutta kaikki löytyvät tuon tagin takaa.

ps. nuo koivut eivät ole tekemiäni, paitsi paitsi tuo nimen kolvaus, nuo ovat kylttitukia.