02082014%20%284%29-normal.jpg

Jos Joutsan torille aiot mennä nyt, sä todella myöhästyt
Jos Joutsan torilla aiot mennä nyt, nää peikot on poistunut.

Kas, saunahatut veikeät on nyt käyneet takaisin kotijoukkiohon,
saa ensikerralla sovittaa ja tulla ostamaan.... 
(Teddy karhujen hyviretki)

Niin siis aamutuimaan nokka kohti Joutsan toria. Siinä tuotteita esille laittaessa saapui mansikkamyyjät paikalle. Sieltä tovin päästä rouva tuli kertomaan, että hän oli saanut mieheltään (Linnan) kummituksen syntymäpäivälahjaksi. Hän kertoi myös kovin tykänneen siitä. Kyseessä oli siis Joutopäivien naapurimyyjän puoliso. On se vaan niin mukava kuulla että on tykätty tuote.

Paikalla oli myös "Lomalla pipo ei kiristä"-näyttelystä tuttuja, eli Hiihtokeskus Purnun kahvion pitäjät vihanneksia, kanttarelleja jne... myymässä. Kävin moikkaamassa.

Nyt naapurina oli ihastuttava Maija-rouva, eläkeläinen joka oli neulonut sukkia ja virkannut & neulonut suloisia nukkeja. Hän oli alkuunsa huolissaan että myyntikojuni olisi liian takana. Kerroin että eiköhän tämä tästä näy, joten ei hätiä mitiä. Aikaisin aamulla kun ei ollut ihan sitä lämpöä mihin totuttu Maija-rouva sanoi hakevansa kotoa jotain pitkähihaista. hän kuulemma asui siinä ihan lähellä. No tovin päästähän saapui kaunis villatakki päällään ja kantaen toista mukanaan "Toin tämän sinulle" hän sanoi. Minulla oli ohuthihnainen toppi ylläni. Voi kiitos, sanoin ja jatkoin että on mulla tuolla tuo poncho ja autossa pitkähihaista, jos siltä tuntuu, ei tuntunut lämmin päivä tuli.

Kumpa itse hänen iässään osaisi olla yhtä elämänmyönteinen ja huomaavainen.

Paikalla kävi myös muita Joutsan Joutopäivien asiakkaita. Kiva että muistivat. osan muistin myös itse, mutta täytyy sanoa että kun tuolla toreilla ja markkinoilla näkeen niin monta, niin ei vaan kiinnity kaikki kovalevylle.

Mutta jotta ettei tärkein unohtuisi - Kiitos asiakkaille ♥