10082014%20%283%29-normal.jpg

Tuo kuva alkaa liikkua kun sitä klikkaa :)

Kirjojen yöstä yrttien ihanaan maailmaan. Sunnuntai ei ihan niin lämpöisenä sentään kuin eilinen herännyt kukkaan, vai pitäisikö sanoa Kehäkukkaan, 

Kojuni pystytin parkkipaikan reunaan. Koitin myötäillä siis soluttautua maisemaan. Uudenlainen järjestys sai tovin mietteliääksi kuinka ja mitkä tuotteet mihinkin sijoittaisin, mutta ajoissa valmiina oltiin. Kehäkukan alueen työntekijät saapuivat iloisesti tervehtien ja toivottaen hyvää myyntipäivään. Vaikka muuallakin on iloisesti ja myönteisesti vastaanotettu, niin tässä oli jotain ainutlaatuista. En tiedä tekikö sen sitten se, että olin tavallaan itselleni "neitseelisellä maaperällä" eli ensimmäistä kertaa Hartolaa ja sen lähiseutuja etäämmällä. 

Ihmiset alkoivat heräillä lämpimämmäksi käyvään sunnuntaihin. Ihastelijoita riitti myös kojullani. Säätiedotuksen mukaan oli myös uhkana kello kahdelta alkava sade, joka olisi kestänyt jonnekin ilta kuuteen asti. Mutta tuopa ei pitänytkään paikkaansa. No pitäähän Kehäkukkaa kastella, niinpä puolenpäivän paikkeilla sadekuurot vierailivat myös, osin tuotteitani kastellen, vaikka pressuja suojaksi laittelinkin, poistin, laittelin ja taas poistin. Sade ei sentään asiakkaita häätänyt vaikka kelin kosteaksi ja viileäksi toviksi veti, sen verran että ponhoni ylleni puin.

Eli niillä paikkeilla kun sateiden olisi pitänyt alkaa, niin sininen taivas ja aurinko lämmöllään teki tuloaan, keli sitten pysyi loppu myyntipäivän lämpimänä, joten tuotteiden kuivatukselta säästyin, ne ehtivät kuivumaan, ennen pakkaamista.

Kiitos asiakkaille, Kehäkukalle, Sarille ja kanssa "kolleegoille" ♥ sekä veljelle ja hänen perheelleen Pumban kaitsemisesta.