26062013%20%287%29-normal.jpg

Noh niin nyt kun Kuningatar on häätänyt nuo pörriäiset matkohinsa niin, osupa eilen yksi siten meikän jalan alle. Olin availemassa "Seijoja" ja ripustamassa kuivumaan... no tietty varpasillani tuos ulkosalla. Viimoinen "Seija" oli puoli välissä kun ilkeä kipu kumpusi oikeen jalan keskivarpaan alta... Itse pistävää en nähnyt ja singahdin Pumban kanssa sisälle.

Soitin ex-työkaverille Seijalle, juu sama Seija josta nuo Seija huopaset hartiahuivit nimensä saaneet, hän oli edellispäivänä päivittänyt tiedon omasta ex-työkaveristaan jota oli pörriäinen pistänyt ja allerginen reagtio oli saanut hengityksen salpaamaan. Nopea apu oli tapauksen pelastanut, eikä hänelläkään aiemmin allergisia oireita pistoista. 

Hetken siinä turistiin ja todetiin ettei täs onneksi ole kuin tuo pahuksen kipu ja kuumotus. Sitten kävin naapurin Annea jututtamassa, kun häenllä edellis vuodesta pistoskokemuksia, ja häneltä sain sitten jotain "histamiinii". Kiitin ja turistiin siinä vielä tovi.

Nukkumatti kutsui aiemmin ja hänen kelkkaansa sitten sujuvasti hyppäsin. Aamusella herätessä huomasinkin että hyvinkin lähellä puolta päivää mennään, jokusen yli yhdentoista... No Pumban kaa lenkille ja sitten viimeistelemään "Seijoja". 

No kuinka ollakaan samaisen "Seijan" kohalla kun tuon pistoksen sain niin tapahtui saumurin kanssa äksidentti. Neulat jumittui. Näytti siltä että neula olisi vääntynyt ja paljon.... ensin neulat ei liikkuneet rullatessa, mutta lopulta niihinkin sain liikettä, ainoastaan huomatakseni etteivät olekaan mutkalla. Yksi pahuksen nuppineulahan se sielä... Se oli sitten onnistunut jäämään rullausvaiheessa paikoilleen, selvinnyt pesukoneesta ja kuivauksesta. Olin myös rutistellut noita, mutta ei ollut siinä tullut esiin, mutta nyt NAPS, saumuriin kanssa... no selvisin säikähdyksellä - nuppineula pois ja homma jatkui.

Jotta ei kaksi ilman kolmatta, niin tuotemerkkejä ommellessa.. niin siihen samaiseen "Seijaan" meinas tulla ylipitkä merkki, pieni purkuusi ja oikean kokoinen lappu, ja valmista.

Edelleenkin on sellainen uninen olo... luultavasti siitä "histamiinistä" onneksi otin vain yhden.

Kuva (c) itu - Hartola 26.06.2013