31072014%20%2821%29-normal.jpg

Eilen ennustettiin kesän pahinta ukkosmyräkkää, ja mun oli tarkoitus mennä Hartolan Jari-Pekan parkkikselle myymään. Miten on mennäkkö vai ei. No illalla sitten muovautui päätös - teltaa en ota. Vaikka joka tassua piteleekin 15 kilon painot, niin luonnonvoimat saattavat olla arvaamattomat. Uhkakuva että teltta lennähtää vieressä olevien autojen päälle... joo ei ei tuntunut hyvältä ajatukseta. 

Suunnitelma vaatii aiemman päätöksen rikkomisen, eli ei helteellä myymään ilman telttaa. Sääennustuksen valossa kuitenkin ilman tuntui oikealta vaihtoehdolta, joten aamulla pakkasinkin teltan varastoon ja tilalle kaksi keskikokoista taitettavaa koirankuljetusboksia. Ne ovat ennenkin myös myyntipöydän tapaista tuuranneet. Siis boxit ja Pinja-kesäpipo päähän, mutta kasteltuna ja täsmätuotteet esille. Kaikki toki oli mukana, mutta esille pääsivät Satu-saunahatut,Venla- vahakangasessut, Alekori, huovutetut ja vapaalankahuivit, Seija-huopaset hartiahuivit ja pari mallia Susanna-huopahatuista. Niin ja tiettykosttiboxi. Ai ai, nyt meinasi ihan unohtu Pinja-kesäpipo SUOMI-FIN ja kumppanit.Neste Oil Rallia silmällä pitäen niitä oli tarjolla.

Keli oli välilläpilvinen ja aurinkoinen sekä puuska tuulinen joka aika ajoin järkkäili myyntpöydän tuotteita uudelleen järjesteltäväksi. Rallipaketteja näytti menevän kaupaksi, mutta suurin osa oli Viro-Latvia akselilta, eihän heitä SUOMI-pipo kiinnosta.

Iloisne yllätyksen tuli entinen työkaveri moikkaaman, hän oli netistä vielä tarkistanut että missä olen. Kaupan tynkääkin syntyi. Kolmen jälkeen tuuli alkoi muuttua ärhäkkäämmäksi ja pilvet tummemmiksi. Siinä kohti tuli päätös - pakkaa tavarat, ja niin tein. Kun sitten menin maksamaan myyntipaikkaa, löytyi sisältä vielä yksi asiakas - Hartola-korttia etsivät. 

Tämä oli myös tällä erää Uusi Lastensairaala 2017 talkoiden haastepäivä, mutta siitä oma postaus myöhemmin.

Kun kotiin non pulskan kilsan päähän saavuin niin, sit se alko, jytinä... sade - kaatosade - räiske ja pauke.

Mutta ettei tärkein unohtuisi KIITOS tämän päivän asiakkaille ja Jari-Pekka Hartola ♥