22052014%20%2815%29-normal.jpg

Klikkaamalla kuvaa pääset suoraan Luovimon puodin Tiina-tiskirätti osastolle

by itu käsitöillä on nimet ja nimipäiviä juhlitaan siten että tuotteen hinnasta - 5 % nimppariden kunniaksi. Tänään on Tiinan päivä joten Tiina-tiskirätit -5 % jo alennetusta hinnasta.

Tiskirätin ominaisuutta en ole itse vielä ehtinyt testaamaan... sanonta "eihän suutarinkaan lapsilla..." mutta pinen pölyn pyyhintää kyläkin, ja kuiva Tiina-tiskirätti nappas silleensä pintaan kiinni että luulin että siinä on jotain tahmeeta, mutta ei otti vaan pölyn "pohjia myöten". Ikkunanpesuun myös ajattelin kokeilla, siihen loppu pyyhintään, josko sais vihdoin raidattomat ikkunat. Mutta siiitä sitten kunhan tuon testin olen tehnyt.

"Tiina-tiskirätti on egolokinen tiskirätti joka on neulottu Novitan Helmi (70 % bambu ja 30 % puuvilla) tai Novitan bambu (50 % bampu-viskoosi ja 50 % puuvilla) langoista. Käytä tiskirättinä tai vaikka pölyjen pyyhintään. Pesu koneessa 40 ja kuivata, näin on käteen mielyttävän tuntuinen tiskirätti taas käyttövalmiina. Koko leveys n. 22 cm korkeus n. 24 cm. Reunassa yksilöllinen lenkki josta voit Tiina-tiskirätin ripustaa. Myydään "random-väreinä". eli sen mukaan mitä varastossa on. Jos haluat esitää toiveen väristä valitse laita tilauksen viestikentään toive värisi. Mikäli haluat vain tietynvärisen tiskirätin niin valitse maksutavaksi LASKU, jolloin varmistan ennen laskua/toimitusta että toivevärisi on sinulle saatavilla. Kuvissa kulloinkin valmiina olevat  värivaihtoehdot. 

Tällä hetkellä myynnissä kuvassa olevat

Tiinann päivänä (suomalaisen kalenterin mukaan 24.7.)  tehdystä tilaukesta jonka maksutavaksi on valittu e-conomic lasku ja viestikentässä on sana "Tiina". Tiina-tiskirätestä - 5 %"