19072014%20%289%29-normal.jpg

Kiitos ♥

Viideltä aamusella kello oli soimassa, mutta heräsin jo ennen. Pumban kanssa lenkille, aamupala ja sitten menoksi. Nihkeää keliä huokuva ilma oli Hartolassa kun lähdin, nihkeys tiisistyi Heinolaa lähettyessäni paikka paikoin aika rankaksi sumuksi, mutta hälveni ennen toria. Sadetuka oli lupaillut että aamu olisi sateeton ja 12 jälkeen sitten enempi tai vähempi, mutta onneksi vähempi ei yhtään vettä.

Pytinki pystyyn ja asiakkaidne odotteluun. Siinä yhdentoista paikkeila, kolmetuntia odoteluta, raha sitten vaihtoi ensikerran omistajaa - torivalvoja kävi keräämässä paikkamaksun.

Kojulla pyörähti myös muutama facebook-kaverikin, oli kiva nähdä.

Päivä olisikin ollut aika kannattava jos kaikki ne "melkein-asiakkaatkin" olis kauppoja tehneet, mutta ajan yleinen henki sai ilmeisesti heidät varovaisiksi. Mutta käyntikortit kelpasivat, lähes kaikille.

Mutta tosiaan iltapäivästä sitten jokunen kauppa, joka pelasti "tuote-tuuletus"-päivältä ja Uuden lastensairaalankin keräykseen sai muutaman euron lisää. Satu-saunahattut ja Pinja-kesäpipot olivat tän päivän suosikit.